Carregant...

 • Audiovisuals

  Molts de Nosaltres hem crescut com a professionals en el sector de la televisió, en la majoria dels casos com a periodistes. A AgenciaCom estem especialitzats en la realització de material audiovisual per a diferents suports com cinema, televisió o internet. Des de la creació d'un anunci fins a la cobertura d'un esdeveniment o bé una peça locutada per a un informatiu. Ens encarreguem de tot el procés des que neix la idea fins que entreguem el vídeo al client.

 • Comunicació

  La nostra agència va néixer com una empresa especialitzada en serveis de comunicació i gabinets de premsa per a empreses i institucions. La comunicació és necessària tant a nivell intern com a extern. Perquè de res serveix tenir una bona idea si no es dóna a conèixer. Oferim tot tipus de serveis en aquesta matèria i treballem de la manera més eficient perquè els nostres clients facin arribar el seu missatge.

 • Creativitat

  El nostre departament creatiu està format per excel•lents professionals que aporten als nostres treballs la part més artística del nostre ofici. Dediquem els nostres esforços a ser diferents, il•lusionats a oferir projectes que enamorin a primera vista. En la nostra agència ens esforcem a trobar bones i sorprenents idees. Som capaços de fer possible l'impossible amb un únic objectiu: Estar molt prop del client per arribar molt lluny amb ell.

 • Escenaris de crisi

  El nostre departament de Comunicació s'ha especialitzat a donar respostes a les empreses que han d'afrontar escenaris de crisi davant els seus clients o l'opinió pública. Donem suport i assessorament en les situacions complicades que posen en risc el negoci o la reputació de l'empresa. Treballem aconsellant i executant, a cada moment, els passos a seguir.

 • Estratègies

  La comunicació està canviant a un ritme vertiginós i les tècniques de venda i les estratègies de comunicació canvien diàriament i sobretot necessiten d'un anàlisi detallat de l'entorn. Per això és tan important tenir una bona estratègia de màrqueting i de comunicació. Analitzar la situació, fer un diagnòstic, fixar els objectius i, finalment, determinar l'estratègia per actuar. És el que marca un bon resultat.

 • Organització d'esdeveniments

  A AgenciaCom acumulem molta experiència en l'organització d'esdeveniments i presència en fires. Comptem amb un ampli equip de professionals capaç d'organitzar els esdeveniments més originals. Som experts en esdeveniments BPF: Business, Party and Fun. En col•laboració amb el departament de creativitat, som capaços de dissenyar esdeveniments perfectament adaptats a cada moment, al públic al que va dirigit i al missatge que volem transmetre.

 • Gabinet de Premsa

  Tenim un gran coneixement del sector. Bona part del nostre equip està format per periodistes amb una àmplia trajectòria. Tenim experiència en ràdio, premsa, televisió i gabinets de premsa, tant per a empreses públiques com per a institucions o empreses privades. Tractem amb especial cura la informació corporativa i d'empresa. Des d'aquest departament organitzem rodes de premsa, redactem les notes i convocatòries de premsa, duem a terme les gestions amb els mitjans de comunicació i, en general, donem forma a qualsevol tipus de contingut online i offline amb un únic objectiu: Aconseguir que arribi a tots els mitjans i canals de comunicació que busca el client.

 • Marketing

  Els nostres especialistes en màrqueting sumen molta experiència en aquesta matèria. A AgenciaCom sabem perfectament que l'objectiu últim dels nostres clients és vendre. En aquest departament sabem dissenyar i implementar les estratègies necessàries perquè els nostres clients puguin augmentar les seves vendes i millorar la percepció entre el públic dels seus productes o serveis.

 • Xarxes Socials

  Els temps han canviat i, per descomptat, la comunicació també. Existeixen nous canals de comunicació que evolucionen a la velocitat de la llum. Les xarxes socials són clau en el futur de la comunicació i per això, des de AgenciaCom, treballem per fer arribar el missatge dels nostres clients a través dels canals de social mitjana adequats i amb un contingut adaptat.

 • Gestió de Mitjans

  Coneixem i cercam els millors suports per difondre les campanyes publicitàries. Assessorem i contractem els mitjans que cada campanya requereix en funció del missatge que vol transmetre i al públic objectiu al qual vol arribar.

 • Relacions Públiques

  Les relacions públiques són essencials a l'hora de consolidar la reputació d'una empresa o institució. Els nostres professionals tenen la capacitat de crear els lligams necessaris entre els clients i les personis o col•lectius més influents amb els quals poder arribar al públic objectiu. No hi ha res com que et coneguin.

 • Entorn web

  L'entorn web és en si mateix un univers inassolible i gairebé infinit. Destacar, diferenciar-se o simplement ser un fidel reflex de la realitat és un treball que requereix de l'enginy i la tècnica que solament els bons professionals poden aportar. En AgenciaCom analitzem la situació, marquem objectius i construïm la plataforma digital necessària per ajudar al nostre client a aconseguir totes les seves metes amb la tecnologia i el contingut adequat. Tot això ho fem amb coneixement, professionalitat, ganes i il•lusió. El que no està a la xarxa, no existeix.