mallorcadiario.com

mallorcadiario.com

El digital de referència

Amb més de 30.000 visites diàries, mallorcadiario.com és la referència del periodisme online a les Illes Balears i, per tant, a Mallorca.

Al llarg de més de deu anys d'història, mallorcadiario.com s'ha consolidat com el primer diari exclusivament digital a la comunitat, amb continguts que són renovats de forma constant i que cobreixen tots els àmbits informatius que puguin interessar als ciutadans de Balears: política, economia, esport, cultura, educació, medi ambient ... Tot això sense deixar d'atendre altres continguts d'actualitat relacionats amb l'entreteniment o les curiositats, tant de les Balears com de la resta d'Espanya i del Món.mallorcadiario.com aposta de forma clara i decidida pel periodisme digital en un sentit ampli i actual, amb la incorporació de nous suports audiovisuals i una gran interacció amb els lectors.

Amb el seu caràcter independent, àgil i plural, també ofereix espais per a l'opinió amb un editorial diari i un panell de 28 columnistes que setmanalment publiquen els seus articles en els pàgines de mallorcadiario.com.