AgenciaCom

image

Com més a prop, més enfora

Com més a prop, més enfora, no és més que la forma més simple que se'ns ha ocorregut per explicar que a AgenciaCom tenim el ferm propòsit d'acompanyar als nostres clients en la difícil tasca d'aconseguir grans fites. Ens agrada el que fem i ens apassiona aquest ofici. Ens encanta estar al costat dels nostres clients, conèixer les seves inquietuds, els seus objectius, les seves ambicions, mullar-nos amb ells a la recerca de l'èxit, per aquest motiu ens il·lusioni treballar a prop seu, amb la visió posada en grans reptes. Volem fer possible l'impossible, buscar, provar, experimentar, aprendre, avançar, divertir-nos i arribar molt lluny junts, de la mà i amb el nostre propi estil.

Tenim una manera pròpia de treballar. Coneixem el nostre ofici, sabem que sense una bona comunicació, sense un bon missatge, tant és les idees que un pugui tenir ... Si no es comuniquen bé, si no les donem a conèixer a través dels canals, mitjans, formats i temps adequats, és com si no existissin. Per això AgenciaCom és molt més que una agència de comunicació, disseny, publicitat i esdeveniments. És una fàbrica de talent on treballem persones molt diferents a les que ens uneix un únic objectiu: aconseguir l'èxit dels nostres clients a través de les nostres idees i treball.

Som una agència que funciona de manera integral sota una concepció de la comunicació 360 graus. Som especialistes en diferents àrees com ara la comunicació, el màrqueting, branding, disseny, publicitat, relacions públiques, gabinets de crisi i organització d'esdeveniments.

AgenciaCom és una agència que treballa amb una àmplia cartera de clients locals i nacionals des de l'experiència, creativitat, ganes i il·lusió de la mà d'un gran equip de professionals. Aportem els coneixements i les eines necessàries perquè els clients es comuniquin d'una manera més eficaç i eficient. Som tècnics però aportem grans dosis de creativitat i originalitat amb un departament creatiu que busca, idea i llança noves propostes als nostres clients perquè puguin destacar i agradar en la seva tasca de comunicar què fan, a què es dediquen, què venen i qui són. Vols arribar lluny amb nosaltres?